Last minute weekend Rome

СТРАХОТНИ ЦЕНИ ЗА LAST MINUTE УИКЕНД В РИМ:
романтична Приказка в Рим


САМОЛЕТЕН БИЛЕТ и 3 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ + ЗАСТРАХОВКА В РИМ САМО OT 166 Евро*!


Цената включва:
– двупосочен самолетен билет
– 3 нощувки със закуска в двойна стая в хотел 2*/3*/4*
медицинска застраховка

Цената не включва:

– летищни такси – 85 евро

 

Офертата е валидна до 12 Ноември 2010. И период на пътуване от 1 Ноември до 23 Декември!!!

Цената е на човек, при настаняване в двойна стая.
Възможно е настаняване в единична стая срещу доплащане. Удължаване на престоя е възможно.

Допълнителни услуги:
Oбиколка на историческите забележителностите – 28 Евро на човек/ден, 2-дневна екскурзия при минимум 6 човека;
Трансфер летище – хотел – летище – 57Евро – при 2ма души/човек; 36Евро – при 4ма души/човek

ХОТЕЛИ:
– хотел „Acropoli“ 2* за 3 нощувки: 166 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.
Хотел „Акрополи” е разположен в историческия център на Рим, само на няколко минути разстояние от централната гара „Термини”, основния транспортен възел на града; както и в пешеходна близост до основните атракции на Рим  като Колизеума, римския форум, фонтан „Trevi”. Хотелът се препоръчва, както за индивидуални турсити, така и за малки групи от посетители, които биха искали да усетят „ритъма” на града, с лесен достъп до забележителностите му, без да търсят на всяка цена лукс. Удобни, спретнати стаи, добро обслужване, централно разположение – това предлага хотел „Acropoli” 2*.
Допълнителна информация за хотела: http://www.hotelacropoli.it/index_e.htm


– хотел „Tempio Di Pallade“ 3* за 3 нощувки: 189 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя. Хотелът е уютен, класически 3* хотел, намиращ се почти в центъра на Рим, в близост до гара “Roma Termini”, с много добри транспортни връзки до основните забележителности в Рим.
Допълнителна информация за хотела: http://www.hoteltempiodipallade.it/fmappae.html

– хотел „Silva“ 3* за 3 нощувки: 211 Евро;
Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София , настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.  Хотелът се помещава в реставрирана архитектурна забележителност – вила от 1920 и се намира в един от най-очарователните райони на Рим. Близо до хотела са разположени два от най-известните паркове в града – Villa Torlonia и Villa Paganini, както и площад “Piazza Bologna”. Всички основни транспортни връзки се намират на няклко минути разстяние пеша.
Допълнителна информация за хотела: http://www.hotel-silva.com/

– хотел „Parker“ 3* за 3 нощувки: 218 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София , настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.  Хотел „Parker” е разположен само на 1км. Разстояние от централната част на Рим, и на 200м. от просторен парк и пешеходна алея, изпъстрена с ресторанти и барове. Гара „Termini” и метрото се намират на 5-10 мин. пешеходно разстояние, а основните забележителнсоти на града са разположени на приблизителното на същото разстояние. Реновиран през 2001г., хотелът разполага с 29 стаи, напълно оборудвани с телефон, климатик, минибар; лоби, градина, кафене и бар.
Допълнителна информация за хотела: http://www.parkerhotelrome.com/

– хотел „Eurostars Saint Paul“ 4* за 3 нощувки: 218 Евро;
Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя. Хотелът се намира на перфектно централно място в близост до университета “Rome’s ‘Third University”, на около 400м. От катедралата “St. Paul’s Cathedral” и 800м от метро станция.
Допълнителна информация за хотела: http://www.hotelsaintpaul.net/