Комплекс Рока резорт***

Разположен на брега на язовир Кърджали и с гледка към водата, комплекс Рока предлага открит басейн с шезлонги, а ла карт ресторант и лятна тераса с бар.

Новият хотелски комплекс предоставя стаи с климатик, безплатен Wi-Fi интернет и балкон с кът за сядане и гледка към язовира. Вилите в комплекса имат собствен вътрешен двор и малка деткса стая за игри или детска площадка. Всяко помещение за настаняване е обзаведено с естествени материали като дърво, камък и кожа.

Ресторантът в комплекс Рока разполага с бар и тераса и сервира европейски ястия, рибни специалитети и богат избор от вина. Предлага се и закуска.

На място има много съоръжения за децата, като детска площадка, детски сектор от басейна и стая за игри в близост до ресторанта.

Районът на язовир Кърджали е идеално място за риболов и туризъм. Трансфери до летищата на Пловдив и София могат да се организират при заявка и срещу допълнително заплащане. На място е възможно безплатно паркиране. Древният тракийски град Перперикон се намира на 28 км, а Кърджали е в рамките на 9 км от комплекса.