Парк хотел Европа**** Хасково

Парк хотел Европа е разположен в началото на най-популярния за град Хасково парк Кенана.

Потънал в зеленина и романтика комплексът ще Ви очарова със своята уникална архитектура, изискан стил и атрактивен дизайн. Това е мястото, където всички удобства на градската среда се съчетават по един изключителен начин с атмосферата на спокойствие и релакс сред природата!
Тук можете да преживеете незабравими мигове, както по време на Вашата планирана почивка или уикенд, така и при организирани делови срещи и семинари.
С удобното си разположение, размери и модерно оборудване двете конферентни зали на парк хотел Европа създават първокласни условия за успешното провеждане на вашите бизнес мероприятия.
В комплекса ще откриете и уникални възможности за релакс – всичко, от което модерния човек има нужда, за да приведе в хармония тялото и духа. Тук се намира първият в региона SPA център. Неговата омагьосваща източна атмосфера и висококвалифициран персонал ще направят незабравим престоя на всеки. Басейни, сауни, фитнес, солариум – са само няколко примера за голямата гама от възможности, които комплексът предлага на почитателите на спорта и здравословния начин на живот.

Описание на стаите:

Хотелът предлага на своите гости 63 елегантно обзаведени стаи и 11 луксозни апартамента. Неповторимата атмосфера се допълва от завладяващата панорама към парк Кенана и града. Всички помещения са оборудвани с климатик, сателитна телевизия, телефон, баня и вана с тоалетна, мини бар и безжична интернет връзка.
За по-бърз достъп до хотелските стаи са предвидени един панорамен, два вътрешни асансьора и две евакуационни стълбища.

Спорт / Забавления:

В комплекса ще откриете и уникални възможности за релакс – тук се намира първия в региона SPA център.
Можете да се насладите както на традиционните техники и масажи, така и на екзотични релаксиращи програми в турската баня, на лечебни, източни и ароматерапии, и модерни процедури в SPA капсулата на центъра.
SPA центърът предлага още: сауни, вертикален турбо солариум, козметичен център,фризьор,маникюр и педикюр.
В спортния комплекс на парк хотел Европа вашето здраве и добра форма имат най-висок приоритет. На разположение на гостите на спортния комплекс са фитнес център, сауни, два басейна – вътрешен и външен – подходящи както за спорт, така и за развлечение.
Тук можете да усетите и прекия допир с природата. Парк Кенана ще ви даде възможност за отдих, спорт и активен двигателен режим сред красивите широколистни гори в местността.

Гостите на парк хотел Европа могат да се насладят на изтънчената атмосфера и разнообразно меню на различните заведения в рамките на комплекса.
Тук ще Ви предложим подходящо място за всяко ваше настроение – в изискания ресторант, в приятната обстановка на лоби бара, на прохладните тераси с прекрасна гледка към парка и лятната градина, до басейните и в пиано бара, където компания ще Ви правят професионални музиканти.