Изгоден шопинг в Люлебургаз-Текирдаг-Чорлу

Екскурзия и Шопинг в Люлебургаз-Текирдаг-Чорлу и Лозенград

Датa: 10.12-11.12.2022

2 дни /1 нощувка със закуска в хотел 3* в Текирдаг / централен/

ЦЕНА – 139 лв

1 ден- Отпътуване от Русе в 2:00, Търговище 3:20 към КПП Лесово.

Преминаване на границата и се отправяме към град Люлебургаз. Името на града произлиза от турската дума „lule“ — лула, с производството на които градът се слави. Посещение на Мол „39 burda” около 2.30 часа / 3 часа. Тук ще се насладите на ароматно еспресо, ниски цени на известни марки DEFACTO, LC WIKIKI, U.S.POLO, може да откриете магазини като EMIN KUYUMCULUK, MOCHKA, NECATİ GÜN за бижутерия, AYAKKABI DÜNYASI, FLO, KEMAL TANCA за обувки и чанти, ALTINYILDIZ CLASSİCS, CASHMERE, KİĞILI за мъжко облекло, İPEKYOL, PENTİ, ROMAN, ŞİMAL за дамско облекло, KARACA ZÜCCACİYE и ÖZDİLEK за домашни потреби, магазини за детско облекло, спортни стоки, заведения за хранене. и приятни кътчета за разходка.

Отпътуване за Текирдаг. Текирдаг, който сега е 120 000 жители,  е  основан през Античността. . Според мнозина историци планината, обграждаща от север залива Текирдаг, е прочутата Свещена планина на траките, за която говорят много антични автори. Хилядолетната история на града е събрана в археологическия музей – релефи, статуи, мозайки, керамика от античната епоха и дори фосил  на 65 млн. години. Прочут със своите кюфтета и турска ракия – Текирдаг е сред Перлите на южната ни съседка.Посещение на МОЛ Текира- в него се помещават много известни марки: Altınbaş, Colins, Deichmann, Nike, Polaris, Tiffany,  Yves Rocher и други, предлагащи големи намаления и разпродажби.Свободно време около 1.30ч; 2 часа. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка в центъра,за разглеждане на забележителностите и красивия крайбрежен булевард.Нощувка.

2 ден Текирдаг-Чорлу

Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за град Чорлу. Градът е с богата история , макар и доста непозната за нас и е един от модерните за последните години градове за шопинг в Турция на доста ниски цени. Свободно време за разходка в центъра на града и шопинг по магазините.Посещение на фабрика за шоколад в град Чорлу. Ще имате възможност за покупка на качествен, вкусен и здравословен шоколад! Идеи за подаръци, стилно и красиво оформени за всякакви поводи.Пристигане късно вечерта в съответния град.

Цената включва:

  • транспорт с комфортен автобус
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Текирдаг
  • посещение на Люлебургаз и Мол „39 BURDA“
  • Посещение на МОЛ Текира в Текирдаг
  • Посещение на град Чорлу
  • Представител от фирмата
  • медицинска застраховка с лимит за лица на възраст до 65 год.

Цената не включва:

Възможност за организирана вечеря с богато меню, DJ и бейли денс- 20 евро

Дегустация на вино – 15 лв /4 вида вина/

  • мед. застраховка за лица от 65 год. до 75 год. – доплащане 5.00 лв
  • мед. застраховка за лица от 75 год. до 85 год. – доплащане 7.00 лв
  • Разходи от личен характер