НОВА ГОДИНА НА БРЕГА НА МРАМОРНО МОРЕ

3 дни / 2 нощувки в центъра на Текирдаг, на брега на Мраморно море и Новогодишна гала-вечер в хотел 5*

ШОК ЦЕНА – 269 лева на човек

1-ви ден 31.12
Отпътуване в 04:00 от Русе (Дом на културата), от Разград в 05:15 ч. (Автогара), от Търговище в 06:00 (Бензиностанция ОМВ). Пътуване през ГКПП Лесово към Текирдаг, по известен в историята като Родосто – един от най-старите градове в региона на Мраморно море.
Пристигане в Текирдаг. Настаняване в хотел YAT, разаположен в центъра на града, точно на крайбрежния булевард, до кейа и парка „Мир и свобода“, който е украсен с дървени статуи, дар от унгарското правителство.
Свободно време за разходка и за разглеждане на забележителностите.
Подготовка за новогодишната нощ.
В 19:00 трансфер до хотел Ramada by Wyndham Tekirdag 5*. Предпразничен коктейл. Новогодишна вечеря (с включени алкохолни и безалкохолни напитки без лимит) с много музика, танци и изненади. От 01:30 до 02:30 трансфери до хотела.

2-ри ден 01.01
Късна закуска на блок маса.
По желание и срещу доплащане: следобедна шопинг екскурзия до град Чорлу – един от най-големите центрове за прозводство на трикотаж и тексктил в Турция. Посещение на търговки комплекс в града.
Нощувка.

3-ти ден 02.01
Закуска. Преди обяд освобождаване на хотела. Отпътуване към Лозенград. Кратък престой в центъра на града. Отпътуване към България. Пристигане в Търговище, Разград и Русе вечерта.

Цената включва:
– Транспорт с луксозен автобус /климатик, видео, мини-бар/
– 2 нощувки със закуски в хотел YAT 3*, разположен в центъра на града, на крайбрежния булевард.
1 Новогодишна гала-вечер в хотел Ramada by Wyndham Tekirdag 5* с включен трансфер и вечеря с богато меню и консумация на напитки без ограничения до 02:00 ч и програма с DJ.
– Медицинска застраховка з пътуване в чужбина с покритие 5000 евро за лица до 69 г..
– Водач от фирмата-организатор

Цената не включва:
– лични разходи
– допълнителна екскурзия до Чорлу – 10 лв
– доплащане за мед.застраховка за лица над 69 год.