Балнео СПА хотел Свети Спас *****

Балнео СПА хотел Свети Спас се намира в близост до елегантната сграда на хотела се намира най-големият карстов извор на Балканите- езерото Клептуза.
На територията на Балнео СПА хотел Свети Спас се намират следните заведения за хранене и развлечение:
– основен ресторант;
– ресторант – градина с приятна и свежа обстановка;
– скай – ресторант – на последния етаж, с панорамна гледка към гората;
– лоби бар;
– фреш бар.

НОВО:
От 12.06.2016г. ползване на външни джакузита, захранени с минерална вода и са проектирани да работят целогодишно. Разположени са непосредствено до зоната с външни шезлонги на хотела и са на разположение на всички гости като комплимент. Всяко от тях е 7-местно.
НОВО за лято 2019 – външен акватоничен басейн.

Описание на стаите:

Гостите в Балнео СПА хотел Свети Спас имат богат избор от помещения за настаняване, от които: двойни стаи, апартаментr, мансардни стаи и студиа.

Спорт / Забавления:Спа и медицинският център на Балнео СПА хотел Свети Спас функционира в две насоки – спа и лечебна. Помещава се на два етажа и предлага богат избор от релаксиращи и лечебни процедури.
Благодарение на Велинградската минерална вода, която се използва в хотел Свети Спас, ефектът на процедурите е доказано терапевтичен.
Спа и медицинският център разполага с:
– 2 сауни- финландска и хромотерапевтична;
– турска парна баня, египетска баня.
Терапевтичните процедури в Спа и медицинския център на хотела се осъществяват в 4 направления :
– балнеология;
– физиотерапия;
– кинезитерапия;
– водолечение в терапевтичен басейн.
На територията на хотел Свети Спас има и 4 медицински кабинета, разполагащи с лаборатория, манипулационна и съвременна медицинска техника. Закритият басейн с минерална вода е с температура 32-33 градуса. Басейнът разполага с детско отделение, топило и джакузи.